ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας

Εξετάσεις για τη Δραματική Σχολή του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.Πάτρας

31.7.2017

Η Δραματική Σχολή του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας ανακοινώνει τις εισαγωγικές της εξετάσεις 2017. Εάν είστε κάτω των 28 ετών και ονειρεύεστε να γίνετε ηθοποιός, σας προσκαλούμε να δοκιμάσετε!
Οι υποψήφιοι θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τη γραμματεία της Σχολής (2610 623730) και να στείλουν έως και 5 Σεπτεμβρίου 2017 όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά ταχυδρομικά στην διεύθυνση Δραματική Σχολή ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας, Όθωνος Αμαλίας 6, Πάτρα 26223, με την ένδειξη «Εισαγωγικές Εξετάσεις» ή να τα προσκομίσουν οι ίδιοι στην γραμματεία της Σχολής.
Οι εισαγωγικές εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν στο θεατράκι της Δραματικής Σχολής (Όθωνος Αμαλίας 6, Πάτρα) από 15 έως 20 Σεπτεμβρίου. Αν χρειαστεί, οι εξετάσεις θα παραταθούν.
Οι υποψήφιοι θα πρέπει να παρουσιάσουν:
Δύο ποιήματα
Έναν μονόλογο
Ένα παραμύθι
Δύο τραγούδια διαφορετικού ύφους το καθένα
Κατά τη διάρκεια των εξετάσεων οι υποψήφιοι θα πρέπει να είναι έτοιμοι να επιδείξουν τις ικανότητές τους στην κίνηση, το χορό και τον ρυθμό, αλλά και να κάνουν αυτοσχεδιασμούς ατομικούς και ομαδικούς σε θέματα που θα τους δοθούν.
Συνιστούμε στους υποψήφιους να προετοιμάσουν οι ίδιοι τις παρουσιάσεις τους, καθώς η παρέμβαση επαγγελματιών του χώρου συνήθως προκαλεί δυσκολίες στην ανάδειξη της προσωπικότητας και του φυσικού ταλέντου τους.
Σας περιμένουμε και…καλή επιτυχία!
Δικαιολογητικά
Οι υποψήφιοι, μαζί με την αίτησή τους, θα πρέπει να προσκομίσουν έως τις 5 Σεπτεμβρίου 2017 τα εξής έγγραφα:
• Συμπληρωμένη φόρμα αίτησης που παρέχεται από την ιστοσελίδα της Σχολής (www.patrasdramaschool.gr)
• Αντίγραφο απολυτηρίου Λυκείου
• Φωτοτυπία αστυνομικής ταυτότητας
• Τέσσερις μικρές έγχρωμες φωτογραφίες
• Βιογραφικό σημείωμα
Η Γραμματεία της Σχολής θα λειτουργεί από Δευτέρα έως Παρασκευή 11:00-15:00.