ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας

Η Χριστουγεννιάτικη Γιορτή των παιδιών του ΚΔΑΠ ΜΕΑ ΚΟΜΑΙΘΩ του Δήμου Πατρέων, στο Δημοτικό Θέατρο Απόλλων, με τον Καρυοθραύστη.

11.12.2017

Ο Κοινωνικός Οργανισμός του Δήμου Πατρέων και το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας παρουσιάζουν την Χριστουγεννιάτικη γιορτή των παιδιών του ΚΔΑΠ ΜΕΑ ΚΟΜΑΙΘΩ του Δήμου Πατρέων την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 20:00, στο Δημοτικό Θέατρο Απόλλων. Τα παιδιά  θα παρουσιάσουν τον "Καρυοθραύστη" μία σπουδαία μουσικοθεατρική παράσταση  που σκηνοθετεί ο Βασίλης  Κόκκαλης, για τρίτη χρονιά φέτος.
Η μοναδικότητα των παιδιών , οι αδυναμίες και οι ευαισθησίες τους, αποκαλύπτουν μέσα από το θέατρο την ενιαία ανθρώπινη φύση. Οι παραστάσεις μας, διαχειρί-ζονται την αναπηρία με ειλικρίνεια και σεβασμό. Όχι ως κάτι που θα έπρεπε να κρύβεται πίσω από την κουρτίνα. Η τέχνη φέρνει τον άνθρωπο σε ισορροπία με το κοινωνικό του περιβάλλον και το θέατρο επιτρέπει  στα παιδιά μας να έρχονται  κάθε χρόνο λίγο πιο κοντά σ’ αυτό που επιθυμούν. Έναν άλλο τρόπο ύπαρξης. Διότι η αναπηρία αποτελεί αστείρευτη πηγή έμπνευσης για δημιουργία. 

Συντελεστές:

Σκηνοθεσία: Βασίλης Κόκκαλης
Σκηνικά-Κοστούμια : Βάλια Ψωμιάδη
Κίνηση: Νίκος Λυμπεράτος
Αφήγηση Πέτρα Μαυρίδη
Ερμηνεύει: η Μαρία Ρούτση
Πιάνο: Olena Fedko
Κρουστά: Γιώργος Μπαράκος
Λαούτο: Γιώργος Παπαγεωργίου
Φιλική Συμμετοχή: Ανδρέας Τερζής
Συμμετέχει το Ε1 τμήμα του 1ου Δημοτικού Σχολείου Παραλίας Πατρών και  το προσωπικό του ΚΔΑΠ ΜΕΑ ΚΟΜΑΙΘΩ 

Ινφο: Δημοτικό Θέατρο Απόλλων
Τρίτη 12 Δεκεμβρίου και ώρα 8:00 μ.μ.
Πληροφορίες: 2610273613
Είσοδος Ελεύθερη