ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας

Aκρόαση για τη στελέχωση των έργων της Παιδικής και Κεντρικής Σκηνής του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.Πάτρας, για την χειμερινή θεατρική περίοδο 2017-2018.

26.7.2017

Το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Πάτρας οργανώνει ακρόαση για τη στελέχωση των έργων της Παιδικής και Κεντρικής του Σκηνής, για την χειμερινή θεατρική περίοδο 2017-2018.
Συγκεκριμένα στην Παιδική Σκηνή θα παρουσιαστεί το έργο της Ξένιας Καλογεροπούλου "Ελίζα" σε σκηνοθεσία Περικλή Βασιλόπουλου. Για την παραγωγή αυτή, η ακρόαση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 4 Αυγούστου 2017, στον Εκπαιδευτικό Χώρο Μπάρι (Όθωνος Αμαλίας 6, Πάτρα), από τις 11 π.μ. έως 4 μ.μ. και αφορά άνδρες ηθοποιούς σκηνικής ηλικίας 20 έως 30 ετών και γυναίκας ηθοποιού σκηνικής ηλικίας 18 έως 24 ετών. Οι ηθοποιοί θα πρέπει να τραγουδούν και να παίζουν ένα μουσικό όργανο έγχορδο ή πνευστό. Καλούνται οι επαγγελματίες ηθοποιοί που ενδιαφέρονται για την συγκεκριμένη παραγωγή να έχουν  ετοιμάσει ένα μονόλογο και δύο τραγούδια δικής τους επιλογής.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να στείλουν το βιογραφικό τους και μία φωτογραφία στο theat-pat@otenet.gr  έως την 1η Αυγούστου 2017 με την ένδειξη στο θέμα "Ελίζα".

Επίσης τη Δευτέρα 7 Αυγούστου 2017, θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή ακρόαση και για την παραγωγή της Κεντρικής Σκηνής με το έργο του Λόπε δε Βέγα  "Φουέντε Οβεχούνα", σε σκηνοθεσία Σταύρου Τσακίρη.

Η ακρόαση θα πραγματοποιηθεί στον Εκπαιδευτικό Χώρο Μπάρι (Όθωνος Αμαλίας 6, Πάτρα ) από τις 11π.μ. έως τις 4μ.μ.

Η ακρόαση απευθύνεται  σε επαγγελματίες ηθοποιούς άνδρες και γυναίκες κάθε ηλικίας. Οι ηθοποιοί θα πρέπει να ετοιμάσουν ένα μονόλογο και ένα τραγούδι. Σε περίπτωση γνώσης μουσικού οργάνου, θα πρέπει οι συμμετέχοντες στην ακρόαση να το έχουν μαζί τους.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να στείλουν το βιογραφικό τους και μία φωτογραφία στο theat-pat@otenet.gr  έως την 4η Αυγούστου 2017 με την ένδειξη στο θέμα "Φουέντε Οβεχούνα".

Και για τα δύο έργα θα δοθεί προτεραιότητα στους αποφοίτους της Δραματικής Σχολής του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας.