ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας

Ο Γ.Γ. του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας στο Δημοτικό Θέατρο Απόλλων της Πάτρας, για την παράσταση του Γαλιλαίου, με τον Κώστα Καζάκο.

12.1.2016

Την παράσταση "Η Ζωή του Γαλιλαίου" με τον Κώστα Καζάκο παρακολούθησε την Κυριακή το βράδυ ο Γ. Γ. του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας  , στο κατάμεστο Δημοτικό Θέατρο Απόλλων .
Ο Γενικός Γραμματέας συνοδευόμενος από τον Δήμαρχο Πατρέων Κώστα Πελετίδη, την πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνα Γεροπαναγιώτη και τον πρόεδρο του Πολιτιστικού Οργανισμού Βασίλη Θωμόπουλο , συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Δ.Σ. του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας Ανδρέα Τερζή και τον Καλλιτεχνικό Διευθυντή Κώστα Καζάκο, στο φουαγιέ του θεάτρου. Συνομίλησαν  επί  μακρόν για θέματα πολιτισμού και του θεάτρου ειδικότερα .
Μετά το τέλος της παράστασης συνεχάρη θερμά  τον Καλλιτεχνικό Διευθυντή για την εξαιρετική παράσταση του Γαλιλαίου, καθώς και όλους τους ηθοποιούς και τους συντελεστές του έργου. 
Εν συνεχεία ξεναγήθηκε στους χώρους του θεάτρου και ενημερώθηκε εκτενώς για την ιστορία του. Πρότεινε να παρουσιαστεί η παράσταση αυτή και στο κοινό της Αθήνας και τόνισε μεταξύ άλλων την αναγκαιότητα χρηματοδότησης του θεάτρου και από το Υπουργείο Πολιτισμού για το  σπουδαίο έργο που επιτελεί το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας . Τέλος εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για το κτίριο του Τσίλλερ, που πρέπει άμεσα να ανακαινιστεί  και επεσήμανε ότι θα είναι στο πλευρό του Δήμου και του θεάτρου , στην παρούσα φάση της οικονομικής κρίσης που μαστίζει τη χώρα μας.

H Ζωή του Γαλιλαίου του Μπέρτολτ Μπρεχτ λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος του κοινού θα παίζεται στο Δημοτικό Θέατρο Απόλλων , μέχρι τέλος Ιανουαρίου 2016. Παραστάσεις: Κάθε Πέμπτη, Παρασκευή , Σάββατο στις 21:00 & Κυριακή στις 20:00. 
Πληροφορίες-Κρατήσεις:2610273613