ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας

2ος κύκλος μαθημάτων στο Θεατρικό Εργαστήρι Ενηλίκων του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ .Πάτρας.

13.1.2016

Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.Πάτρας , ξεκινά ένα κύκλο εκπαιδευτικών μαθημάτων και σεμιναρίων, για ενήλικες από 18 ετών και πάνω, οι οποίοι ενδιαφέρονται να γνωρίσουν  από κοντά τη διαδικασία της θεατρικής πράξης και να βιώσουν τη μαγική λειτουργία του Θεάτρου.
Σκοπός του Θεατρικού Εργαστηρίου είναι να παρέχει τις βασικές γνώσεις και τα υποκριτικά εργαλεία σε όποιον αγαπά το Θέατρο και επιθυμεί να μάθει για αυτό. Τα βασικά μαθήματα διδασκαλίας είναι Υποκριτική, Αυτοσχεδιασμός,  Κίνηση, Μουσική, Ορθοφωνία. Επίσης κατά τη διάρκεια της χρονιάς θα λάβουν χώρα και διάφορα σεμινάρια με γνωστούς καθηγητές, σε αντικείμενα παρεμφερή με την υποκριτική τέχνη.
Υπέυθυνη Σπουδών είναι η Ρουμπίνη Μοσχοχωρίτη και διδάσκουν οι : Κυριακή Σπανού, ο Μίλτος Νίκας, η Κωνσταντίνα Μάντζαρη και η Κάλλια Θεοδοσιάδου.
Ο πρώτος κύκλος ξεκίνησε τον Νοέμβριο του 2015 και ο δεύτερος θα ξεκινήσει την Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016.
Το νέο τμήμα. που θα δημιουργηθεί, θα έχει  δύο συναντήσεις την εβδομάδα, τρεισίμιση ωρών η καθεμία Για πληροφορίες, εγγραφές (μέχρι το τέλος  Ιανουαρίου 2016 ) στον Εκπαιδευτικό Χώρο Μπάρι, Όθωνος Αμαλίας 6, Πάτρα  ή στο τηλ. 2610623730 , κ. Ζωή Πλώτα.