ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας

Σεμινάριο του διακεκριμένου βαρύτονου Δημήτρη Τηλιακού

25.9.2014

Το Εργαστήριο Μουσικού Θεάτρου του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας εγκαινιάζει τη νέα διδακτική περίοδο με το σεμινάριο ερμηνείας λυρικού τραγουδιού του διακεκριμένου βαρύτονου Δημήτρη Τηλιακού με θέμα: Η φωνή στη σκηνή.
Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Θέατρο Απόλλων , το Σάββατο 11 και την Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014, από τις 10:00 έως 14:00 και από τις 18:00 έως 22:00.

Οι συμμετέχοντες θα κληθούν να προετοιμάσουν και να παρουσιάσουν από μνήμης 3 ή 4 κομμάτια της επιλογής τους από το ρεπερτόριο της όπερας ή του lied. Οι επιλογές του κάθε συμμετέχοντος πρέπει να ανήκουν κατά προτίμηση σε διαφορετικά μεταξύ τους ύφη, εποχές και γλώσσες.

Όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν ενεργά παρακαλούνται να καταθέσουν το βιογραφικό τους σημείωμα συνοδευόμενο από φωτογραφία, το πρόγραμμα που επιθυμούν να εκτελέσουν και τα στοιχεία επικοινωνίας τους στα γραφεία του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ., Λ. Όθωνος Αμαλίας 6, ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση dipethepatras@yahoo.gr, με την ένδειξη «Σεμινάριο Δημήτρη Τηλιακού», το αργότερο έως τις 29 Σεπτεμβρίου 2014.
Όσοι επιλεγούν θα ενημερωθούν έως την 1η Οκτωβρίου 2014.

Οι συμμετέχοντες παρακαλούνται να φροντίσουν για την παρουσία συνοδού στο πιάνο κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου.

Τα δίδακτρα για τους ενεργά συμμετέχοντες είναι 30€, ενώ για τους ακροατές 10€.
Το βιογραφικό του Δημήτρη Τηλιακού εδώ: http://imgartists.com/artist/dimitris_tiliakos