ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας

A Manual on Work and Happiness

Στο Δημοτικό Θέατρο Απόλλων- 16, 17 και 18 Μαρτίου 2018

02.3.2018

Μια ομάδα ανθρώπων δημιουργεί μια παράσταση ακολουθώντας τις οδηγίες ενός εγχειρίδιου.  Η δημιουργία μιας παράστασης, όσο διασκεδαστική κι αν είναι, απαιτεί πολλή δουλειά. Για να ψυχαγωγηθούν οι ίδιοι αλλά και να διασκεδάσουν το κοινό, αυτοί οι άνθρωποι λένε ιστορίες. Εικάζουν για το μέλλον της εργασίας: ποιοι, πώς και για ποιους θα εργάζονται… Κι έτσι, μεταξύ εργασίας και κουβέντας για την εργασία, θα αναζητηθεί η ευτυχία.

Το A Manual on Work and Happiness (Εγχειρίδιο Εργασίας και Ευτυχίας) είναι μια παράσταση που βασίζεται σε ένα εγχειρίδιο οδηγιών το οποίο θα είναι διαθέσιμο στο διαδίκτυο. Θα υπάρχει η δυνατότητα όλες οι απαραίτητες πληροφορίες για την υλοποίηση της παράστασης να μεταφορτωθούν εύκολα (οδηγίες στησίματος κείμενα του Pablo Gisbert εικόνες για εκτύπωση για τη δημιουργία του σκηνικού), και κάθε ομάδα ανθρώπων, οπουδήποτε στον κόσμο, μπορεί να πάρει την πρωτοβουλία να ανεβάσει την παράσταση (εφ 'όσον έχει όρεξη για εργασία). Αυτό είναι ένα έργο μέγιστης προσβασιμότητας - και χωρίς δικαιώματα.

Η παράσταση A Manual on Work and Happiness είναι μέρος του ομώνυμου σχέδιου συνεργασίας που συντονίζεται από το δίκτυο  πόλεων Artemrede (Πορτογαλία) σε συνεργασία με το Φεστιβάλ Pergine Spettacolo Aperto (Ιταλία),  το κέντρο διαμονής L'arboreto - Teatro Dimora (Ιταλία) και το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Πάτρας (Ελλάδα), υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση των mala voadora. Το Εγχειρίδιο Εργασίας και ευτυχίας συγχρηματοδοτείται από το πρόγραμμα Creative Europe της Ευρωπαϊκής Ένωσης.