ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας

Την Πρωτοχρονιά η νέα διαδικτυακή προβολή από το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας

30.12.2020

Το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Πάτρας συνεχίζει την δωρεάν διαδικτυακή προβολή παραστάσεων  με την παρουσίαση  του έργου Πάτρα η Πόλη των Εργοστασίων, του Ρεμπέτικου και του Καραγκιόζη σε σκηνοθεσία Φάνη Δίπλα, όπως ακριβώς παρουσιάστηκε για το θεατρικό κοινό, το Καλοκαίρι 2020, στην Πλατεία Γεωργίου.
Η παράσταση πραγματοποιήθηκε  στο πλαίσιο του έργου NeTT- “Δίκτυο Θεάτρων για την αξιοποίηση της Πολιτιστικής και Φυσικής Κληρονομιάς και την ανάπτυξη του Αειφόρου Τουρισμού” (Network of Theatres for the valorization of Cultural and Natural Heritage to develop a Sustainable Tourism) του προγράμματος Ευρωπαϊκής Εδαφικής Συνεργασίας INTERREG Ελλάδα Ιταλία 2014-2020. 
Η σύμπραξη της θεατρικής ομάδας Βιομηχανική με την Mosaic που είχαν αναλάβει την εκτέλεση της παραγωγής Πάτρα, η Πόλη των Εργοστασίων, του Ρεμπέτικου και του Καραγκιόζη, φωτίζει πτυχές του παρελθόντος της πόλης συνδέοντάς τες με το παρόν της.
Την βιντεοσκοπημένη παράσταση θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν οι φίλοι του θεάτρου από την Παρασκευή 1η Ιανουαρίου 2021 στις 10:00 έως την Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2021, στη διεύθυνση:

https://youtu.be/rjSCUx9_UNs . 

Το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Πάτρας στέλνει το δικό του αισιόδοξο μήνυμα, μέσα από θεατρικές παραστάσεις που αποτυπώθηκαν σε video, προσκαλώντας τους πολίτες να τις παρακολουθήσουν.
Στην δύσκολη συγκυρία το θέατρο επιθυμεί να προβάλει διαδικτυακά παραστάσεις του, γνωρίζοντας πως ο τρόπος αυτός δεν μπορεί  να υποκαταστήσει την παρακολούθηση μίας θεατρικής παράστασης σε πραγματικό χρόνο και παρουσία θεατών.
Τα επόμενα video θα αναρτηθούν στο κανάλι του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. στο YouTube, στην  ιστοσελίδα και στα social media.