ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας

Ακρόαση μουσικών, ηθοποιών και τραγουδιστών για τις επόμενες παραγωγές του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας

14.2.2022

Το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Πάτρας  καλεί σε ακρόαση ηθοποιούς σκηνικής ηλικίας έως  30 χρόνων και τραγουδιστές (soprani , alti, tenori και  βαρύτονοι-basi) έως 25 χρόνων, άνδρες και γυναίκες, που διαμένουν στην Πάτρα, για την επερχόμενη παραγωγή: 
ISADORA του Λουκά Θάνου (Η Ζωή της Ισιδώρας Ντάνκαν )  
Οι ενδιαφερόμενοι-ες πρέπει να αποστείλουν  ηλεκτρονικά στο e-mail:  m.aggelopoulou@hotmail.gr  με  θέμα «ΑΚΡΟΑΣΗ 1 », το βιογραφικό τους σημείωμα με ενσωματωμένη μία πρόσφατη φωτογραφία  
Στο βιογραφικό σημείωμα θα πρέπει να αναφέρεται και η Δραματική Σχολή που αποφοίτησαν, το τηλέφωνο και η ηλεκτρονική διεύθυνσή τους για να ειδοποιηθούν για την ημέρα και ώρα συμμετοχής τους στην ακρόαση.
Η ακρόαση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 18 και το Σάββατο 19 Φεβρουαρίου  από τις 10:30 το πρωί, στο Δημοτικό Θέατρο Απόλλων
Οι τραγουδιστές θα πρέπει να ετοιμάσουν ένα τραγούδι της αρεσκείας τους έχοντας μαζί τους τη παρτιτούρα 
Οι ηθοποιοί θα πρέπει να ετοιμάσουν έναν μονόλογο της επιλογής τους .
 
                                Ακρόαση ηθοποιών για το Άρμα Θέσπιδος
 
Το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Πάτρας  καλεί σε ακρόαση επαγγελματίες ηθοποιούς σκηνικής ηλικίας 25-35 ετών, για την επερχόμενη θεατρική παραγωγή του Άρματος Θέσπιδος  Όνειρο Καλοκαιρινής Νύχτας του Ουίλιαμ Σαίξπηρ σε σκηνοθεσία Χρήστου Στρέπκου.
Οι ενδιαφερόμενοι-ες ηθοποιοί πρέπει να αποστείλουν έως και την Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου και ώρα 14:00, ηλεκτρονικά στο e-mail:  m.aggelopoulou@hotmail.gr  με  θέμα «ΑΚΡΟΑΣΗ», το βιογραφικό τους σημείωμα με ενσωματωμένη μία πρόσφατη φωτογραφία  
Στο βιογραφικό σημείωμα θα πρέπει να αναφέρεται και η Δραματική Σχολή που αποφοίτησαν, το τηλέφωνο και η ηλεκτρονική διεύθυνσή τους για να ειδοποιηθούν για την ημέρα και ώρα συμμετοχής τους στην ακρόαση.
Η ακρόαση θα πραγματοποιηθεί στις  25 και 26 Φεβρουαρίου  από τις 10:30 το πρωί,  στο Δημοτικό Θέατρο Απόλλων ( 2 άτομα ανά  20 λεπτά).
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ραντεβού της ακρόασης οι ενδιαφερόμενοι θα ειδοποιηθούν από το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας.
Το Άρμα Θέσπιδος είναι θεσμός του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας που δημιουργήθηκε το 2015 και δίνει παραστάσεις στην Πάτρα και την ευρύτερη περιφέρεια.
Οι πρόβες για την παράσταση   Όνειρο Καλοκαιρινή Νύχτας  θα ξεκινήσουν στις 15 Μαρτίου και θα ακολουθήσει περιοδεία κατά την διάρκεια του Καλοκαιριού. Το Φθινόπωρο να συνεχιστούν οι παραστάσεις σε σχολεία, ιδρύματα και  νοσοκομεία στην ευρύτερη περιοχή της Νοτιοδυτικής Ελλάδας.