ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας

Δεύτερη ακρόαση για χορευτές

19.10.2021

Η πρώτη ακρόαση για το νεοσύστατο Μπαλέτο του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας ολοκληρώθηκε την Κυριακή  17 Οκτωβρίου. Ευχαριστούμε τους χορευτές για το ενδιαφέρον και τη συμμετοχή  τους στην πρώτη ακρόαση . 
 H δεύτερη ακρόαση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2021 και ώρα 12:00-16:00 στο Κέντρο Χορού & Τεχνών Dansarte, Καρόλου 1, Πάτρα.
ΚΡΙΤΗΡΙΑ:
- Χορευτές (γυναίκες και άνδρες) με δίπλωμα χορού
- Απαιτείται καλή τεχνική κατάρτιση στον κλασικό και σύγχρονο χορό.
- Συνιστούμε οι χορεύτριες να έχουν μαζί τους τις πουέντ τους (point shoes).
- Οι υποψήφιοι θα εξεταστούν στο μάθημα κλασικού μπαλέτου & Modern Jazz. 
Οι ενδιαφερόμενοι που θα συμμετέχουν στην δεύτερη ακρόαση μπορούν να στείλουν το βιογραφικό τους στο mail:  auditiondipethepatras@gmail.com
Κατά την άφιξή σας παρακαλούμε να έχετε μαζί σας 
α) Βιογραφικό σημείωμα
β) Πρόσφατη φωτογραφία
γ) Βεβαίωση εμβολιασμού η αρνητικού τεστ
Υπενθυμίζουμε ότι το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Πάτρας, ως εκφραστής της πολιτιστικής ταυτότητας της πόλης για τον σύγχρονο πολιτισμό και το θέατρο, εντάσσει στον προγραμματισμό του ένα μόνιμο σχήμα κλασικού και σύγχρονου χορού, πρόταση του Καλλιτεχνικού Διευθυντή του Λουκά Θάνου  και αναζητά νέους επαγγελματίες χορευτές, γυναίκες και άνδρες, για να ενταχθούν στις παραγωγές του για την σεζόν 2021-22.
Το νεοσύστατο Μπαλέτο του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας σκοπό έχει να καλύψει τις ανάγκες των θεατρικών παραγωγών αλλά, και την δημιουργία χορευτικού ρεπερτορίου. 
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ 
Στο τηλ. 2610623730  και στο www.dipethepatras.gr
Οι συμβάσεις των προσληφθέντων  θα είναι συμβάσεις  εργασίας ορισμένου χρόνου.