ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας

Εισαγωγικές και κατατακτήριες εξετάσεις της Ανώτερης Ιδιωτικής Σχολής Δραματικής Τέχνης του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας εγκεκριμένης από το ΥΠ.ΠΟ. για το σπουδαστικό έτος 2014-2015

25.8.2014

Η Σχολή είναι τριετούς φοίτησης και διαθέτει προπαρασκευαστικό τμήμα το οποίο είναι, σύμφωνα με το παιδαγωγικό μας σκεπτικό, μια απαραίτητη διαδικασία για την σωστή ένταξη του ενδιαφερόμενου σπουδαστή, στο Πρόγραμμα Σπουδών της Σχολής και στον εντατικό ρυθμό του. Ο Σύλλογος των καθηγητών μπορεί να αποφασίσει την κατευθείαν τριετή φοίτηση, με κριτήριο τις Εισαγωγικές Εξετάσεις του ΥΠ.ΠΟ. (Τμήμα εκπ/σης θεάτρου και χορού) των υποψηφίων σπουδαστών των Ανωτέρων Σχολών Δραματικής Τέχνης (Τμ. Υποκριτικής) του σχολ. έτους 2014-2015, σε συνδυασμό με  το επίπεδο των εκφραστικών μέσων και της πνευματικής ωριμότητας του ενδιαφερόμενου.

   Οι εισαγωγικές και κατατακτήριες εξετάσεις για το προπαρασκευαστικό και το πρώτο έτος, θα γίνουν στο κτίριο της Σχολής ( Εκαπαιδευτικός Χώρος Μπάρι –Όθωνος Αμαλίας 6, Πάτρα ) και θα ολοκληρωθούν σε δύο κύκλους:
•    Πρώτος κύκλος: 27 και 28 Σεπτεμβρίου 2014
   Οι ενδιαφερόμενοι Θα εξεταστούν ανά ομάδες μ’ έναν μονόλογο της επιλογής τους -απ’ όλο το φάσμα του θεατρικού ρεπερτορίου- ένα τραγούδι και ένα ανέκδοτο.
•    Δεύτερος κύκλος: Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014
   Θα κληθούν οι επιτυχόντες του πρώτου κύκλου σ’ ένα ολοήμερο workshop με κέντρο βάρους τις σωματικές και φωνητικές τους δυνατότητες. Η εξέταση θα ολοκληρωθεί την ίδια μέρα με προσωπική συνέντευξη του εξεταζόμενου από την Διεύθυνση της Σχολής.
Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή στην γραμματεία της σχολής από 26 Αυγούστου έως και 24 Σεπτεμβρίου έχοντας συμπληρωμένη  την φόρμα της αίτησης  και τα κάτωθι δικαιολογητικά.:
1.ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟ ΛΥΚΕΙΟΥ (επικυρωμένη φωτοτυπία)
2.ΕΠΙΚΥΡΩΜΕΝΗ ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ
3.ΔΥΟ ΜΙΚΡΕΣ ΕΓΧΡΩΜΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
Για όσους δεν είναι εφικτό να παραδώσουν την αίτηση αυτοπροσώπως, θα έχουν τη δυνατότητα να την στείλουν ηλεκτρονικά. και να την προσκομίσουν την ημέρα των εξετάσεων με τα υπόλοιπα δικαιολογητικά.
Επισημαίνουμε πως το ανώτατο όριο ηλικίας είναι τα 28 έτη.
Η συμμετοχή στις εξετάσεις δεν απαιτεί εξέταστρα.

Η επικοινωνία με την γραμματεία της Σχολής , γίνεται μέσω mail  ή στα εξής τηλέφωνα:
2610 623 730 & 2610 623 791- Η γραμματεία λειτουργεί 3:30 μ.μ-8:30 μ.μ.