ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας

Σφίξε με ξανά!

Μία παράσταση του Μουσικού εργαστηρίου του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.Πάτρας

Δημοτικό Θέατρο Απόλλων

15.11 > 16.11

Συναυλία με άσματα των Αττίκ, Σακελλαρίδη, Χατζηαποστόλου, Γιαννίδη, Κωνσταντινίδη, Ριτσιάρδη και άλλων, μετά συνοδείας κλειδοκυμβάλου.

Συντελεστές:
Σκηνοθεσία: Θοδωρής Αμπαζής
Μουσική προετοιμασία-Πιάνο : Μαριλένα Σουρή
Κλαρινέτο: Δημήτρης Κυραναστάσης

Τραγουδούν οι:
Λίνα Γερονίκου, Εύα Γιαννοπούλου, Αλίκη Ζαφείρη, Αντωνία Καλαϊτζή, Μαρία Κατριβέση, Σπύρος Παπαδάτος, Μαριέττα Σαρρή, Μαρία Αλεξάνδρου, Χριστίνα Αλεξοπούλου, Βασίλης Δημακόπουλος, Βασίλης Καταντζής, Αγγελική - Ζωή Καραγκούνη, Έφη Κεραμίδα, Σοφία Μπεράτη, Χρύσα Πανταζοπούλου, Ελένη Παπαπροκοπίου,  Κάτια Τσιλιμπότη, Τάνια Χατζή.

Το Εργαστήριο Μουσικού Θεάτρου του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας δημιουργήθηκε τον Φεβρουάριο του 2013 ύστερα από πρωτοβουλία του Θοδωρή Αμπαζή και στελεχώθηκε από ταλαντούχους νέους τραγουδιστές, με βασικό στόχο την εκπαίδευση και αξιοποίηση του τοπικού καλλιτεχνικού δυναμικού, καθώς και τον επαναπροσδιορισμό της σχέσης της πατρινής κοινότητας με την όπερα.
Μετά από μήνες εντατικών σεμιναρίων με τον συνθέτη Χαράλαμπο Γωγιό και το σκηνοθέτη Αλέξανδρο Ευκλείδη, οι νέοι λυρικοί ερμηνευτές του εργαστηρίου  παρουσίασαν την περασμένη άνοιξη, στη σκηνή του Δημοτικού θεάτρου «Απόλλων» αποσπάσματα από το έργο του Β.Α. Μότσαρτ "Οι γάμοι του Φίγκαρο" και το καλοκαίρι του 2014 στο Ρωμαικό Ωδείο, την Οπερέτα "Σατανερί" του Θεόφραστου Σακελλαρίδη, δημιουργού του κοσμαγάπητου  Βαφτιστικού.
 

Πληροφορίες

Παραστάσεις:
15 Νοεμβρίου 2014 στις 21:00
16 Νοεμβρίου 2014 στις 20:00 & 22:00
Δημοτικό Θέατρο Απόλλων
Γενική είσοδος:8 ευρώ
Τα έσοδα θα διατεθούν στο Εργαστήρι Μουσικού Θεάτρου