ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας

Ζωή μου μην αργείς

Μία μουσική παράσταση με τον Γιώργο Ανδρέου & τη Ρίτα Αντωνοπούλου

Δημοτικό Θέατρο Απόλλων

12.02

Μετά την κυκλοφορία του CD "Ζωή μου μην αργείς" , ο Γιώργος Ανδρέου και η Ρίτα Αντωνοπούλου έρχονται στην Πάτρα, στο Δημοτικό Θέατρο Απόλλων .
Μαζί τους ο μουσικός Στέργιος Γαργάλας (βιολί, βιόλα) κι ο ηχολήπτης Παναγιώτης Πετρονικολός.
Η μουσική τους συνάντηση περιλαμβάνει τραγούδια από το νέο τους δίσκο, γνωστά κι αγαπημένα τραγούδια του Γιώργου Ανδρέου, τραγούδια από την προσωπική δισκογραφία της Ρίτας Αντωνοπούλου κι από τον κύκλο συνεργασιών της με καταξιωμένους δημιουργούς (Μικρούτσικο, Κραουνάκη, Ιωάννου, Θηβαίο, Ζούδιαρη, κ.ά.), τραγούδια κλασσικά άλλων σημαντικών Ελλήνων συνθετών (Χατζιδάκι, Θεοδωράκη, Ξαρχάκου, Λοϊζου κ.ά.), καθώς και τραγούδια που ο Γιώργος και η Ρίτα αγαπούν να παίζουν επί σκηνής: τραγούδια δημιουργών της νεότερης γενιάς (Μάλαμας, Θαν. Παπακωνσταντίνου, Παυλίδης, Αλκ. Ιωαννίδης, Περίδης κ.ά.), καθώς και τραγούδια από το ξένο ρεπερτόριο.
Κι αυτό επειδή οι δυο τους αγαπούν να παρουσιάζουν στις παραστάσεις τους όχι μόνο τη δική τους προσωπική μουσική διαδρομή, αλλά κι όλα εκείνα τα υπέροχα και θαυμαστά του τραγουδιού που τους γοήτεψαν και τους οδήγησαν να διαλέξουν να ζήσουν με τη μουσική, μέσα από τη μουσική, μέσα στη μουσική.
Ινφο:Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου , στις 21:30 στο Δημοτικό Θέατρο Απόλλων
Προπώληση εισιτηρίων –Κρατήσεις στο ταμείο του Θεάτρου Απόλλων
 

Πληροφορίες

Δημοτικό Θέατρο Απόλλων
Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου , στις 21:30
Προπώληση εισιτηρίων –Κρατήσεις στο ταμείο του Θεάτρου Απόλλων
τηλ. 2610273613
Τιμή εισιτηρίου:12 Ευρώ.