ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας

Ταξιδιωτικόν

Ένα πολυδιάστατο μουσικό ταξίδι.

Δημοτικό Θέατρο Απόλλων

28.04

Δύο εξαίρετοι μουσικοί-αυτοσχεδιαστές, ο δεξιοτέχνης της φυσαρμόνικας Μάνος Αβαράκης, και η συνθέτρια και πιανίστα Σοφία Καμαγιάννη συνοδοιπορούν σε ένα πολυδιάστατο μουσικό ταξίδι. Περνώντας από μελωδίες όλων των εποχών, από το προκλασσικό κονσέρτο του Vivaldi μέχρι το soundtrack του νονού, από την Κάρμεν μέχρι το «Νυχτοφάναρο» της Σοφίας Καμαγιάννη (για ηχογραφημένους ήχους πνευστών και πιάνο), από το «Αve Μaria» μέχρι το αποκορύφωμα ευφάνταστων αυτοσχεδιασμών πάνω σε πολύ γνωστά τραγούδια, δημιουργούν με τη φυσαρμόνικα, τις φλογέρες μπαρόκ και το πιάνο μια ιδιαίτερη μουσική ατμόσφαιρα και χαρίζουν στο κοινό μια πρωτότυπη ηχοχρωματική εμπειρία.
Ανάμεσα στα κομμάτια του προγράμματος είναι και το «Μαλλιά κουβάρια», από τη μουσική σύνθεση της Σοφίας Καμαγιάννη για το ομώνυμο θεατρικό έργο, το οποίο παρουσιάστηκε το 2008 στο ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας (σκηνοθεσία Κ.Τσιάνος).
Το «ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΝ» έχει ήδη παρουσιαστεί αρκετές φορές σε συναυλιακούς χώρους της Αθήνας και το Χόρτο Πηλίου, με πολύ μεγάλη επιτυχία και ζεστή ανταπόκριση κοινού και δημοσιογράφων.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μάνος Αβαράκης έχοντας μια αξιοζήλευτη πορεία δεκαετιών δίπλα σε μεγάλες μουσικές μορφές, καθιέρωσε τη φυσαρμόνικα στα ορχηστρικά σύνολα της Ελλάδας.
Συντελεστές:
Μάνος Αβαράκης, φυσαρμόνικα / φλογέρες μπαρόκ
Σοφία Καμαγιάννη, πιάνο
Πληροφορίες

Δημοτικό Θέατρο Απόλλων
Ώρα Έναρξης: 21.30
Είσοδος:  8€,  5€ (φοιτητικό, ανέργων, ΑΜΕΑ, σπουδαστές Ωδείων)
Πληροφορίες-Κρατήσεις: 2610 273613