ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας

Μία συνάντηση ακόμη…

ΚΑΠΗ Πάτρας

Δημοτικό Θέατρο Απόλλων

20.06 > 21.06

Τα ΚΑΠΗ της Πάτρας παρουσιάζουν την παράσταση Μία συνάντηση ακόμη…
στο Δημοτικό Θέατρο Απόλλων, στις 20 & 21  Ιουνίου 2017, στις 21:30.
Πρόκειται για το αποτέλεσμα των θεατρικών εργαστηρίων που ξεκίνησαν με τη συνεργασία του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας και του τμήματος τρίτης ηλικίας του  Κοινωνικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων. Τα εργαστήρια υλοποιήθηκαν στο Α’ ΚΑΠΗ (Προσφυγικών) και στο Β’ ΚΑΠΗ (Αγυιάς). Η εθελοντική αυτή δράση ξεκίνησε με τον ηθοποιό και σκηνοθέτη Μίλτο Νίκα , τον ηθοποιό και σκηνοθέτη Φάνη Δίπλα, τη θεατρολόγο Έλενα Αλεξανδράκη και αυτή την χρονιά με τον ηθοποιό και σκηνοθέτη Σπύρο    Κουβαρδά.
Τα μέλη της θεατρικής ομάδας των ΚΑΠΗ θα παρουσιάσουν το αποτέλεσμα της δουλειά τους, επί σκηνής, με κύριο θεματικό άξονα τις προσωπικές τους ιστορίες, παράλληλα με κείμενα Ελλήνων ποιητών και συγγραφέων.
Οι άνθρωποι της τρίτης ηλικίας θυμούνται τα περασμένα, εξομολογούνται τους φόβους τους και τα προβλήματά τους. Αποκτούν βήμα κι επικοινωνούν μαζί μας.
Η προετοιμασία της παράστασης έχει γίνει από όλη την ομάδα, ενώ την επιμέλεια των κειμένων και την σκηνοθεσία της τελικής παρουσίασης υπογράφει ο Σπύρος Κουβαρδάς, ο οποίος σημειώνει για την παράσταση:
Ήταν ένα ωραίο ταξίδι γεμάτο περιπέτειες και γνώσεις
Ας είμαστε αιώνιοι έφηβοι κι ας μεγαλώνουμε με επίγνωση και αξιοπρέπεια μετουσιώνοντας τις αναμνήσεις μας, την πείρα και τη σοφία της ζωής σε δράση,  συντροφικότητα, όνειρα και δημιουργία.
Ελπίζω αυτό το ταξίδι να άφησε δυνατές συγκινήσεις και να φώτισε ενδιαφέρουσες διαδρομές.
Από την πλευρά του Τμήματος Τρίτης Ηλικίας (ΚΑΠΗ) υπεύθυνη της δράσης είναι η Κοινωνική Λειτουργός Πελαγία Τσουκαλοχωρίτου.


 

Πληροφορίες

Δημοτικό Θέατρο Απόλλων
20 & 21 Ιουνίου 2017, στις 21:30

Κρατήσεις θέσεων: 2610 273613
Είσοδος ελεύθερη.