ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας

Παραμυθομαγειρέματα

16.1.2024

Για παιδιά 6-12 ετών

Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2024  |7.00 -8.30 μ.μ.

«Το αγόρι, ο τυφλοπόντικας, η αλεπού και το άλογο» δεν είναι ένα απλό παραμύθι! Ούτε μια απλή ξεχωριστή ιστορία για τη φιλία μεταξύ ενός αγοριού, ενός τυφλοπόντικα, μιας αλεπούς και ενός αλόγου. Είναι μια ιστορία γεμάτη σκέψεις, αποφθέγματα και αναζητήσεις!

Μια ιστορία για τέσσερις φίλους που ανακαλύπτουν μαζί τον απέραντο κόσμο. Θέτουν ερωτήσεις ο ένας στον άλλον. Υπομένουν και ξεπερνούν καταιγίδες και μαθαίνουν να αγαπούν!

Ελάτε να ¨παραμυθομαγειρέψουμε¨ με σκεύη τη φαντασία, τη σκέψη, τα συναισθήματα, με υλικά το παιχνίδι, την αλληλεπίδραση, τον ρυθμό, τις δυναμικές εικόνες, τα παιχνίδια ρόλων, τους αυτοσχεδιασμούς, τις δραματοποιήσεις.

Για παιδιά 3-6 ετών

Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2024  |5:00- 6.30 μ.μ.

«Είμαι ο τεχνίτης πετεινός, της Αποκριάς αυγερινός, κόβει το ράμφος μου και ράβει, φτιάχνω στολές κι όποιος προλάβει.» Ελάτε να γνωρίσουμε μαζί ένα τεχνίτη πετεινό, εφευρετικό και κατεργάρη!! Όταν κάποιος του ζητήσει το αποκριάτικο όνειρο να ζήσει, τον μεταμορφώνει στη στιγμή σ’ όποιο ζώο επιθυμεί!!

Μια συναρπαστική ιστορία του Κώστα Φασουλά για έναν πετεινό που θα μεταμορφώσει όλους τους φίλους του με αποκριάτικες στολές γεμάτες εφευρετικότητα και φαντασία!!

Ελάτε να ¨παραμυθομαγειρέψουμε¨ με σκεύη τη φαντασία, τη σκέψη, τα συναισθήματα, με υλικά το παιχνίδι, την αλληλεπίδραση, τον ρυθμό, τις δυναμικές εικόνες, τα παιχνίδια ρόλων, τους αυτοσχεδιασμούς, τις δραματοποιήσεις και...με συνταγή ένα παραμύθι γεμάτο νοήματα και νοστιμιά!

Δηλώσεις συμμετοχής- Πληροφορίες

Θεατρικό Εργαστήρι: 2614 014979,  693 231 1567  (Κωνσταντίνα Περλέγκα)

Εμψυχώνουν: Νικόλαος Τσίχλας, Τζαμαρία Ιωάννα

Κόστος συμμετοχής: 7ευρώ